Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Ten Inch Hero

2009.02.01. 13:18 koimbra 3 komment

 

Mennyire vonzó az, ha a főszereplők csajok, nem is kettőt, hanem egyszerre hármat láthatunk a vásznon/képernyőn? Talán a külalak, azaz a csomagolás jól mutat, de a tartalom bizony már nem igazán, gáz szokott lenni. A tavalyi Nőkben jó fél tucat nőnemű rohangált a történetben, a végeredmény pedig borzalom volt, Tarantino Grindhouse részében a lányok szétpofázták a filmet, kevés hiányzott, hogy elhagyjam a mozit, A csajok háborújában elég volt kettő is belőlük, igaz nem lett iszonyat rossz az a vígjátéknak szánt...izé, de nem sok hiányzott hozzá.

 

A Ten Inch Hero egy kis városkában játszódik, a fő hely pedig a helyi étterem, ahol három lány dolgozik a főnök felügyelete mellett és még egy srác is az alkalmazottak között van. Mindegyik lánynak megvan a maga problémája. Jen (Clea Duvall) a netes barátjával beszélget folyton, találkozni nem nagyon mer vele; Piper egy kislány közelében akar lenni; míg Tish a fiúkat szédíti folyamatos jelleggel. Mikor mégis összeülnek dumálni, az ember nem akar kirohanni a világból, nem tekerné át az egészet és ez szerintem már nagy szó.

 

 

A főszereplők egytől egyig jól hozzák azt, amit kell, a legtöbbjük sorozatokból ismert arc: Elisabeth Harnois, Danneel Harris, Jensen Ackles, de itt van még Sean Patrick Flanery és Clea Duvall is. Nem tudom ki hogy van Duvall kisasszonnyal, de szerintem nem valami jó fejjel áldotta meg a sors, egy romantikus vígjátékba belepakolni elég necces dolog, jobban menne a fizimiskája egy akció filmbe, itt mégis tudott (sminkeseknek hála?) jobban kinézni.

 

Rosszat nem tudok a Ten Inch Heroes-ról mondani, kevés olyan film van mostanában, amin az elejétől kezdve a végéig vigyorogtam vagy egyszerűen csak szimpatikus volt benne mindenki. Akad benne pár jelenet, ami nem viccesebb vagy vidámabb, de ezt követően újra azt vettem észre, hogy megint csak mosolygok. Nem hangosan nevetős alkotás, akad benne néhány ilyen humor is. Én élveztem, jó volt nézni, jó volt látni, talán erre mondják azt, hogy feel good mozi. Részemről 90 %, inmfc kolléga bővebben írt róla.

Címkék: vígjáték 90 %

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr42915939

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

inmfc · http://calacitra.blog.hu 2009.02.01. 14:24:53

miután írtad ezt a csajfilm dolgot, azután kezdtem el agyalni rajta, hogy tényleg az lenne, de ez engem speciel nem zavart:)téged sem:)

amit kihagytam én is, hogy Ackles amilyen fejeket vágott, és amilyen feliratú t-shirteket hordott, az egy külön élmény volt:)

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.02.01. 18:01:13

Alig akartam megismerni Ackles-t, a Supernatural után asszem sikerült neki egy teljesen más karakter bőrébe is ügyesen belebújni

nyuszisz 2009.02.02. 05:39:18

Clea DuVall: szerintem az arca nagyon szép, a Carnivale-ban tetszik.
süti beállítások módosítása