Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

40. Magyar Filmszemle 2009 kisjátékfilmjeiből

2009.02.03. 10:24 Miecs 4 komment

Kisjátékfilm nyalánkságok a filmszemléről....

Xantus János - Etetés:


Majd 28 perces rövid film, de ez a 28 perc is velős. Igazából nekem annyira nem tetszett, de nem is mondanám hogy rossz film, olyan érdekes. Lúzer horgász csávó esete a hosszú combú csábító dominával, aki agyatlan (?), de legalább szép (csak hozzáfűzném, hogy szerintem nem szép arcú). De azért jó kérdés a végén, hogy most akkor ki etet(ett) kit?

"Beszélgetésbe elegyedett egy jóalakú pattanásos bölcsészlánnyal!"

 

George Paulson - Ászpóker

Félreértés ne essék, az úriember szabad fordításban Pálfi György. Bizony, ez a majd 14 perces film az új Pálfi művek egyike. Az HBO Holding Zrt. készítette az HBO számára, ezért a jól csengő nemeztközi név. Számomra inkább tanulság-filmnek hat.

Filmszemle: "Horn Béla sportpályafutása egy szerencsétlen balesetnek köszönhetően leáldozott. Új szenvedélye a póker, sajnálatos módon tehetsége semmiféle arányban sincs lelkesedésével. A kártya ráadásul rengeteg időt elvesz Béla feleségétől és gyermekeitől, akik ezt egyre inkább nehezményezik, ám felvirrad a póker-világbajnokság döntőjének napja..."

Hájos Zsolt: Panel

Sajnos ezt a filmet nem láttam még, de nagyon szeretném egyszer valahol megtekinteni. Igazából a trailer alapján jó kisjátékfilmnek tűnik.

Filmszemle: "Egy férfi és egy nő találkozik a sarki kiskocsmában. Nem túl derűlátóak."

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr21919784

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.02.03. 14:39:52

Ugye volt a szemlén? Élménybeszámoló lesz esetleg?:)

FayeFaye 2009.02.03. 16:00:07

Hat, ahogy a kamera felele siklik a hosszucombu csabito csajon az elso filmben nekem rogton a Siro jatek ugrott be. A masodik anyag csak unalmas, a harmadik 'trailerbol' meg baromira nem derul ki semmi.

buzoganylaszlo · http://www.weblap.ro 2009.02.04. 01:04:47

Megvannak az idei filmszemle dijai. En lattam a nyertes filmet, valoban nagyon jo! A filmszemlerol, a dijakrol, es a filmekrol bovebben itt lehet olvasni: www.filmtett.ro/hir/636

Miecs 2009.02.04. 09:31:28

áháháháhááááááá! A legjobb forgatókönyvért a Mázli kapta... nah és kiíííírta??? Hát a forgatókönyvíró műhelymunka vezetőm.. a csoport vezetőm... a Bálint!!!
süti beállítások módosítása