Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Gettóból Grönlandra

2009.02.03. 15:15 koimbra 1 komment

M. Night Shyamalan következő filmterve Avatar néven futott, ám James Cameron hasonló című produkciója miatt megváltoztatták, így most már The Last Airbender a címe. A film a Nickelodeon csatornán futó amerikai-kínai koprodukcióban készült gyerekfantasy, bővebben az animeaddictson olvashatsz erről a sorozatról.

A filmverzió márciustól forog Grönlandon, a csapathoz pedig Dev Patel a Gettó milliomos sztárja is csatlakozott. Shyamalan elmondása szerint mikor látta Danny Boyle rendezését a srác nagyott nőtt a szemében. Patelen kívül még benne lesz a filmben Nicola Peltz, Jackson Rathbone és Jessica Jade Andres is. Bemutató jövő év júliusában.

Shyamalanra ráférne a siker, tavaly Az esemény hiába indított jól, a végén mégsem zárt szépen a mozi, a nézőknek sem tetszett igazán és az Arany Málnán is nagy esélyekkel indul.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr62920338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FayeFaye 2009.02.03. 16:52:27

Komolyan? Egy M. Night Shamalamadingdong film, aminek e vegen nem lesz csavar?
süti beállítások módosítása