Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Spike Lee a háborúban

2009.02.03. 10:23 koimbra Szólj hozzá!

Spike Lee erősen sérelmezte, hogy Clint Eastood háborús filmjében, A dicsőség zászlajában nem volt néger katonák, ezért ő maga gyorsan össze is rittyentett egyet, amelyben négerek voltak a középpontban. A Miracle at St. Anna nagyot bukott, ám ez nem vette el a direktor kedvét a háborús mozitól és jelenleg egy új alkotáson töri a fejét, megszerezte Brendan Koerner könyvének, a Now the Hell Will Start-nak a megfilmesíti jogait, ami szintén a II. világháborúban játszódik. A sztori arról szól, hogy egy hadnagy megöl egy afro-amerikai katonát, aztán bemenekül a burmai dzsungelbe.

A könyv tavaly került a könyvesboltok polcaira, az író korábban a Wired magazinnál volt szerkesztő és a New York Times és a Slate magazinnál pedig rovatvezető.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr82919809

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása