Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Heti néznivaló

2009.02.05. 06:19 koimbra 1 komment

6 film kerül ma a magyar mozikba

Made in Hungária: A film a 60-as években játszódik és Fenyő Miklósról szól. Fél milliárdba került.
Előzetes

A szállító 3 (Transporter 3): Frank Martin (Jason Statham) megint szállít, ma meg is nézem hogyan is megy ez neki.
Előzetes, képek

Benjamin Button különös élete (The Curious Life of Benjamin Button): David Fincher Oscar esélyes alkotása. Benjamin Button örögen születek, majd az évek múlásával egyre jobban megfiatalodik.
Erre is el kéne menni, közel 3 órás alkotás, rá kell készülni.
Képek,Előzetes

El Greco: magyar-görög-spanyol dráma. A film Domenicos Theotokopoulosról, azaz El Grecoról szól, aki művész és szabadságharcos volt.

A kuszkusz titka (La graine et le mulet): francia dráma. A film a 60-as években játszódik, Slimane Beiji elveszíti a munkáját, a végkielégítését arra szeretné felhasználni, hogy egy régi bárkát étteremmé alakítson át.

Nem vagyok a barátod: magyar dráma. Sára szereti Márkot. Gyerekük lesz. Márk is szereti Sárát - a maga módján. Márk szereti Sophie-t is. Sophie is szereti Márkot. De Sophie nem szereti, ha átverik. Inkább azt szereti, ha kényeztetik. És András szereti kényeztetni Sophie-t…

Címkék: néznivaló

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr43923222

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Krizzta · http://krizzta.blog.hu/ 2009.02.05. 18:43:27

BB különös élete kipipálva, jó-jó, de nálam nem nyert Oscar-t. Tilda Swinton meg nem tudm, hogyan került a filmbe. Pitten kívül az anyját alakító Taraji P. Henson tetszett, persze Cate Blanchett, és az iszákos hajóskapitány Jared Harris. Azért megkönnyeztem a végét.
süti beállítások módosítása