Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Orlando Bloom határátkelőhelyet keres

2009.02.05. 14:00 koimbra 1 komment

Orlando Bloom (Gyűrűk ura), Vincent Cassel (Halálos közellenség) és Olga Kurylenko (A Quantum csendje) állnak a kamera elé Andrew Niccol (Fegyvernepper) következő rendezésében, a The Crossban, ami egy 24 millió dolláros sci-fi lesz.

A sztori a közeljövőben játszódik, Bloom pedig egy rejtélyes határátkelő hely után kutat, amiről azt kell tudni, hogy aki rálelt erre azt nem látták viszont élve. Cassel alakítja az őrt, aki erre a helyre felügyel, Kurylenko pedig a női vonalat erősíti.

Niccol korábban olyan műveket tett le az asztalra, mint a nagyszerű Gattaca, az igen jó Simone és a Fegyvernepper (a Truman Show forgatókönyvét is ő készítette). Rendezései nem emésztettek fel soha csillagászati összegeket és filmjeiben még a színészek is jól alakítanak, a Fegyvernepperben az utóbbi időben sótlanul játszó Nicolas Cage is jó tudott lenni. Ezért bízhatunk abban, hogy Bloom is összeszedi magát és jól fog játszani, Cassel pedig egyébként is az szokott lenni.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr8924397

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FayeFaye 2009.02.05. 21:14:53

Casselt imadom, es ezt is biztos meg fogom nezni; remelem normalis szerepet kap, nem csak egy francia karikaturat fog jatszani, mint a Matrixban vagy az Ocean's filmekben...
süti beállítások módosítása