Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Az ismert sorozatgyilkos a vásznakon

2009.02.07. 07:43 koimbra Szólj hozzá!

A rém producere, Clark Peterson következő munkája a Dear Mr. Gacy lesz, ami Jason Moss The Last Victim memoárján fog alapulni. Moss egy egyetemi tanuló volt, aki túlélte a sorozatgyilkos John Wayne Gacy támadását, majd olyannyira a megszállottjává vált, hogy fel is kereste a halálsoron őt, majd Moss később öngyilkos lett.

William Forsythe (88 perc) alakíthatja a Gacyt, Mosst pedig Jesse Moss játszhatja (The Uninvited). A rendező Svetozar Ristovksi lesz, akinek ez lesz az első angol nyelven forgatott filmje, a forgatókönyvet pedig Kellie Madison írta. A forgatás ebben a hónapban kezdődik Vancouverben.

Az alkotók azt mondják a könyvvel kapcsolatban, hogy képzeljük el A bárányok hallgatnak filmet magunk elé, majd gondoljuk el, mi lett volna ha valóban meg is történnek a látottak. Szóval a film olyasmi lesz, mintha a Hannibal Lecter sztorija valóban meg is történet volna. A sorozatgyilkos Gacyről a wikipedián olvashattok bővebben.

A rémért egybként Charlize Theron Oscar díjat kapott.
pix60711

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr69926991

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása