Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

McGregor bankot rabol

2009.02.07. 06:58 koimbra Szólj hozzá!

Ewan McGregor lesz a főszereplője az igaz történeten alapuló The Electric Slide filmnek. A produkciót Tristan Patterson rendezi, akinek ez lesz az első dirigálása és a forgatókönyvet is ő maga írja, aminek az alapja a The Yankee Bandit: The Life and Times of Eddie Dodson, World's Great Bank Robber című újságcikk lesz.

McGregor alakítja Eddie Dodsont, aki régiségkereskedő volt, majd a 80'as években 72 bankot rámolt ki mielőtt az FBI-nak sikerült elkapnia. A rablások során erőszakot nem akalmazott soha. Kicsit hasonlít a Whiskys rabló sztorijára, amiről az hírlett régebben, hogy szintén meg fogják filmesíteni Johnny Deppel a főszerepben.

McGregor idén fel fog tűnni az Angyalok és Démonokban, előtte láthatjuk még tőle a I Love You Phillip Morris vígjátékot, amelyben Jim Carrey lesz belé szerelmes. Jelenleg a The Ghost filmen dolgozik, amelyet Roman Polanski dirigál.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr17926915

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása