Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Rourke és Hill 20 év után új filmen dolgozik

2009.02.07. 17:47 koimbra Szólj hozzá!

Az Oscar jelölt és Golden Globe-díjas Mickey Rourke lesz a főszereplője a St. Vincent akció-thrillernek, amelyet Walter Hill fog rendezni, a forgatás még ebben az évben el fog kezdődni. A forgatókönyvet Cameron Young írta.

A St. Vincent középpontjában egy bérgyilkos áll, aki visszatér New Yorkba régi lakóhelyére, hogy egy korábban elbaltázott ügyet elsimítson, azaz egy informátort kell hidegre tennie. Rourke papnak álcázza magát és végül arra döbben rá, hogy akit meg kéne ölnie az éppen neki gyónja meg bűneit.

Rourke és Hill 20 éve már dolgoztak együtt a Johnny, a jóarcú filmen. Hill ebben az évtizedben nem aratott túl sok sikert direktorként, a Supernova hatalmas bukás volt, a Vitathatatlan sem volt sikeres a mozikban. Rourke a Sin Cityvel tért vissza a gagyi filmek világából, idén pedig igen nagy eséllyel haza fogja vinni az Oscart A pankrátorban nyújtott alakításáért. Remélhetőleg a rendező és a színész ismét jó filmmel örvendezteti meg a nagyérdeműt (idén már bukott Rourke a Killshottal)

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr82928735

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása