Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Van Dammenak fontos a karakter

2009.02.10. 11:00 koimbra 5 komment

Sylvester Stallone éppen a The Expendables akciófilmet készíti elő, a sztori szerint egy csapat zsoldos egy diktátor ellen vonul. Stallone mellett ott állhat majd Jason Statham, Dolph Lundgren, Mickey Rourke, Jet Li, Randy Couture, egyes pletykák szerint még Robert Knepper is benne lesz a filmben. Szóval látható, hogy elég nagy durrbelebummra számíthatunk.

Korábban Jean-Claude Van Damme neve is felmerült az egyik szerepre, de ő visszautasította a felkérést. A színész a Totalfilmnek beszélt arról, hogy miért nem lesz benne a produkcióban. A belga spárgakirály szerint Stallonét csak pénz és az akció érdekli, a sztorira és a karakterekre pedig nagy ívben tojik.

"Mondtam neki mondjon valamit a történetről. Erre ő azt felelte, hogy sok pénzt fogsz vele keresni. Én nem ezt akartam hallani, hanem a karakteremről szerettem volna, ha mesélne. Erre azt mondta, hogy lesz benne verekedés, de nekem ez kevés, így nem fogok szerepelni a filmben"-mondta Van Damme

Szerintem teljesen meghülyült Jean-Claude Van Damme, milyen karakterről beszél? Mert mondjuk a Bloodsport nem csak a verekedésről szólt (hozzáteszem ennek el szeretné készíteni a második részét), a Tökéletes célpont pedig csak lassításból állt végig, meg abból, hogy Van Damme-nak hogy lobog a haja. Mostanában csak DVD-n jelennek meg filmjei, örülhetne, hogy benne lesz egy moziba szánt alkotásban.

Címkék: miújság the expendables

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr73934282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FayeFaye 2009.02.10. 14:49:15

JCvD mindig is teljesen hulye volt, errol internetszerte hires.:)

"Je suis fasciné par l'air. Si on enlevait l'air du ciel, tous les oiseaux tomberaient par terre ... Et les avions aussi ... En même temps l'air tu peux pas le toucher... Ca existe et ça existe pas . Ca nourrit l'homme sans qu'il ait faim ... It's magic ! L'air c'est beau en même temps tu peux pas le voir, c'est doux et peux pas le toucher ... L'air c'est un peu comme mon cerveau"

lowfast 2009.02.10. 15:36:53

"a Tökéletes célpont pedig csak lassításból állt végig, meg arról, hogy Van Damme-nak hogy lobog a haja."

:D

A JCVD c. filmet tegnap néztem meg, tetszettt, tetszett, de izé.
Kibaszott nagy hülye ha nem vállalja ezt a filmet, remélem, hogy ez inkább csak a hype része...

inmfc · http://calacitra.blog.hu 2009.02.10. 16:43:07

nem semmi ez a krapek, mert hiába is volt jó film a JCVD, azért már nem kell elhinni róla, hogy tényleg ő a valaki...de hát ilyen a világ...

Spawn85 2009.02.11. 11:27:55

Itt szerintem csak arról van szó, hogy Van Damme egyszerűen megunta az "agyatlan" akciófilm szerepeket, és valami komolyabbal szeretne foglalkozni. Az más kérdés, hogy rajongói ezt hogy tolerálják majd...
süti beállítások módosítása