Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Hírek ömlesztve

2009.02.11. 13:52 koimbra Szólj hozzá!

-Werner Herzog (Hajnali mentőakció) David Lynch produceri felügyelete alatt vág bele a My Son, My Son, What Have Ye Done pszichothrillerbe, amely megtörtént esetet dolgoz fel. A főbb szerepekre Willem Dafoe, Chloe Sevigny, Michael Pena, Brad Dourif szerződött le. A sztori egy San Diego-i férfiról szól, akiben egy Szophoklész-tragédia pergett le és végül megölte anyját egy karddal. Herzog most végzi a végső simításokat a Bad Lieutenant: Port of Call New Orleans filmjén, ami a Mocskos zsaru remake-je Nic Cage-dzsel.

-Adam Sandler köré szerveződött Kevin James, Chris Rock, Rob Schneider és David Spade, együtt készítenek el egy vígjátékot, ami arról szól, hogy 30 év múlva július 4.-én (Függetlenség napja) újra találkoznak a régi gimis haverok. A filmet Dennis Dugan rendezi. Schneider Sandler elválaszthatatlan haverja, mindig felbukkanak egymás alkotásaiban és a többiek is dolgoztak már együtt Sandlerrel.

-Woody Allan új rendezésében Josh Brolin és Anthony Hopkins lesznek a főszereplők, a forgatás nyáron kezdődik Londonban.

-Vinnie Jones és Tom Berenger lesznek a főszereplői a Füsölgő ászok második részének, amely csak DVD-n jön ki.

-Henry Selick a Coraline rendezője beszélt a Karácsonyi lidércnyomás második részéről. Elmondása szerint néhány évvel ezelőtt megkereste a Disney a folytatás ötletével és a stúdió nem úgy képzelte el, mint az első felvonást, nem kért volna a stop-motionból, hanem CGI-vel szerették volna megvalósítani az elgondolásukat. Volt is már néhány sztorivázlatuk, de igazság szerint Tim Burtunön múlik az egész.
Szerintem ha eddig nem valósult meg, akkor most már teljesen felesleges hozzálátni.

(Bocs az ömlesztett, rövid hírekért, kevés az időm, este is Made in Hungária közönségtalira megyek)

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr78936868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása