Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Az Elm utca lakói nem nyugodhatnak

2009.02.12. 10:31 koimbra Szólj hozzá!

Michael Bay produceri felügyelete alatt készült a Péntek 13 remake-je, ezt pénteken mutatják be, de máris új feldolgozás van terítéken, jövőre ugyanis mozikba kerülhet a Rémálom az Elm utcában rebootja. A forgatókönyvet Wesley Strick (Arachnophobia) írja. A rendezés jogát Samuel Bayer kapta, aki korábban reklámokkal és videóklippekkel kereste a kenyerét. Olyan klippekhez fűződik a neve, mint a The Cranberries: Zombie

 

vagy a Metallica: Until It Sleeps

 

, de dolgozott még többek között a Nirvana, Sheryl Crow, Blink 182, Marilyn Manson, Lenny Kravitz, Aerosmith, Papa Roach videón is. Bayernek nem a Rémálom lesz az első filmje, idén a mozikba kerül a Fiasco Heights thrillere.

Bay korábban olyan filmeket élesztett fel sikeresen, mint a Texaxi láncfűrészes, A rettegés háza, Az országút fantomja remake-je viszont megbukott, idén pedig már sikeres volt a The Unborn horrorral.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr34938567

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása