Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Edgar Allan Poe novellája alapján

2009.02.12. 21:17 koimbra 2 komment

A Ligeia Edgar Allan Poe novellája alapján készült, dátum még nincs a bemutatásával kapcsolatban, de a szereplőgárda alapján nem hiszem, hogy mozikba küldenék vagy ha mégis, akkor sem fogják sok helyen vetíteni.

A főszerepben Eric Roberts, aki leginkább csak gagyi filmekben tűnik fel, Michael Madsen, aki az imdb idén 23 filmben játszik és Wes Bentley, akit régen láthattunk már jó alkotásban. A rendező az elsőfilmes Michael Staininger, aki John Shirley forgatókönyve alapján dolgozott. Shirley írta A hollót is anno.

Címkék: trailer poszter

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr12939869

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nyuszisz 2009.02.12. 21:26:57

A novella nem rossz, de még sosem láttam jó Poe film-feldolgozást. A plakát tetszik, de középről lehagytam volna azt a sárkányt, az nem is értem, hogy jön ide. Végülis a trailer alapján, de főleg Poe miatt megnézném.

Elanor_42 2009.02.13. 15:59:20

kár értük. roberts és madsen is jó színész lenne, ha megerőltetné magát/hagynák érvényesülni.

azt, h poe vizualitását hogy lehet visszaadni, nem tudom :)
süti beállítások módosítása