Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Jerry Bruckheimer klónoztat

2009.02.13. 16:22 koimbra Szólj hozzá!

1997 óta tervezik filmre vinni a Gemini Mant, először Darren Lemke írta a forgatókönyvet, amely azóta már elég sok író keze alatt megfordult, legutóbb David Benioff (Az utolsó éjjel) dolgozott rajta. Úgy néz ki rendeződik végre a produkció sorsa, a produceri széket ugyanis Jerry Bruckheimer foglalja el,  Curtis Hanson dirigálhatja ezt az akció-thrillert. Főszereplő még nincs, korábban Sean Connery és Mel Gibson neve forgott a produkció körül.

A sztori szerint egy nemzetbiztonsági ügynök nyugdíjba vonulna, de valaki meg akarja ölni őt. A bérgyilkos pedig nem más, mint az ügynök fiatalabb klónja.

Hanson már régóta a szakmában volt, mikor a Szigorúan bizalmassal ismert lett a neve, de aztán A szerencse dolga bukása óta nem nagyon hallatott magáról.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr22941269

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása