Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Jön a Johnny Quest film

2009.02.16. 17:18 koimbra 2 komment

Talán volt szerencsétek már a Johnny Quest rajzfilmhez. Ennek főhőse egy 12 éves srác volt, aki tudós apjával, fogadott öccsével és bulldogjával körbeutazza a világot és különféle rejtélyes ügyeket oldanak meg. Az eredeti sorozat 26 részt élet meg, később a 80-as években próbálkoztak még egy szériával, de az csak 13 részes lett végül, majd a 90-es évek végén jött még 2 évad Quest kalandjaiból. Ebből a meséből készít a Warner élőszereplős filmváltozatot, Adrian Askarieh and Daniel Alter lesznek a producerek. A készítők teljesen lelkesen beszélnek már előre a produkcióról, azt mondják ez lesz az ő Karib-tenger kalózai vagy Transformers filmjük.

Quest szerepében Zac Efront láthatjuk majd a filmváltozatban, Dwayne Johnson pedig az ő testőre lesz.

Efron idén a 17 Again vígjátékban lesz látható, Johnson pedig a Race to Witch Mountain sci-fiben, a Tooth Fairy fantasy vígjátékban tűnik fel és a Planet 51 animációs filmhez adja a hangját.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr34946565

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lowfast 2009.02.17. 14:30:16

Emlékszem, a 90-es évekbeli sorozatban volt egy virtuáélis világ, a "questworld". Na, ha azt jol megcsinálják, akkor ha jó nem is, de látványosnak biztos látványos lesz...

Agytörzsy Professzor 2012.01.24. 17:19:24

@lowfast:

Hatalmas lenne, ha megcsinálnak... De a sztorit is úgy, mint a filmben Jeremiah Surd-el (a félhalott tolószékes nagypapi) meg a többi dologgal együtt akkor tuti megnézem és még azt is elnézem nekik, hogy ez a félbúza játssza majd Johny-t.
süti beállítások módosítása