Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Schwarzenegger is benne lesz Stallone filmjében.

2009.02.18. 10:29 koimbra Szólj hozzá!

A producerek a 80-as és a 90-es években nagyon szerették volna, ha a két akció (fél)isten riválist egy produkcióba össze tudnák hozni. Ez nagyon nem akart összejönni, aztán Schwarzenegger kormányzó lett, Stallone pedig bukást bukásra halmozott. Slynak azonban összejött az, ami másnak nem igazán: egykori sikerfilmjeiből nem csak jó, de profitképes folytatásokat hozott össze. Valahogy sikerült meggyőzni Schwarzeneggert, hogy legyen benne Stallone következő alkotásában, a The Expendables akcióban, habár nem fog sokat jelen lenni, Kalifornia kormányzója Kalifornia kormányzójaként fog feltűnni a filmben, igen rövid időre, Schwarzenegger csak egy napot fog tölteni a forgatás helyszínén.

A The Expendablesben  egy csapat zsoldos egy diktátor ellen indul, Stallone mellett pedig feltűnik még Jet Li, Jason Statham, Mickey Rourke, Dolph Lundgren és Danny Trejo is, Jean-Claude Van Damme pedig azért nem csatlakozott a brigádhoz, mert neki a karakter a fontosabb és neki csak annyit mondtak, hogy lesz egy jó akciójelenete. Korábban úgy tűnt, hogy Ben Kingsley is benne lesz, végül kiderült mégse, az ő szerepét Eric Roberts kapta meg.

Sly és Schwarzi idén még benne lesznek egy bollywoodi filmben is, az Incredible Love-ban.

Címkék: miújság the expendables

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr33950146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása