Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Shia LaBeouf jogi thrillerben

2009.02.18. 14:00 koimbra Szólj hozzá!

Korábban írtam róla, hogy az Oscar-díjas forgatókönyvíró, William Monahan rendezésre adta a fejét. A forgatás még el sem kezdődött, de máris új film kapcsán merült fel a neve, amelyet Monahan írna. A mű alapja John Grisham The Associate regénye, a főszerepre pedig Shia LaBeouf szerződött le, a producer pedig Lorenzo di Bonaventura (Transformers) lesz.

A sztori a következő: Kyle McAvoy (LaBeouf) joghallgató a Yale-en és van egy sötét titka, amire rájön egy jogi cég és megzsarolja őt, hogy vállaljon el náluk különféle ügyeket, különben kiderül a múltja és börtönbe kerül.

Régen láthattunk már jó John Grisham regényből készült filmet, a legutóbbi a Kelekótya karácsony volt, ami kivételesen vígjáték volt és nem a legsikerültebb fajta. Előtte pedig 2003-ban volt Az ítélet eladó tárgyalótermi thriller.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr31950725

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása