Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A keménység és a lazaság találkozik

2009.02.25. 15:15 koimbra Szólj hozzá!

Will Ferrell és Adam McKay korábban olyan filmeken dolgozott együtt, mint A híres Ron Burgundy legendája, Taplógáz és a Tesó-tusa, ezek mindegyike elég szépen hozott a konyhára. A páros most megint szövetkezik és közösen készítik el a B Team akció-vígjátékot, aminek a forgatókönyvét Chris Henchy írta, aki Ferrell következő agymenését (Land of the Lost) is papírra vetette. A másik főszereplő Mark Wahlberg lesz, aki inkább a keményebb alkotásokat és figurákat kedveli. A történetről még nem tudni semmit, csak az a biztos, hogy Wahlberg és Ferrell zsaruk lesznek.

Ferrelltől idén a Land of the Lost kalandfilmet láthatjuk majd, Wahlberg pedig két filmmel is támad 2009-ben, az egyik a The Lovely Bones lesz Peter Jackson rendezésében, a másik pedig a The Fighter Darren Aronofsky dirigálásában (talán még Oscar jelölést is hozhat).

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr55965369

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása