Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Zack Snyder filmtervei

2009.02.25. 15:14 koimbra 2 komment

Zack Snyder beszél a jövőbeli terveiről, jön az Army of Dead, Heavy Metal, a 300 folytatásáról, szeretne olyan filmet csinálni, amiben csak csajok szerepelnek. Az elején még kicsit akadozik, de aztán belejön.

 

Snyder 5 éve mutatkozott be a moziiparban a Holtak hajnala zombifilmmel, majd jött a megasiker 300, egy hét múlva pedig érkezik a Watchmen, ami talán az év egyik legnagyobb bevételét érheti el.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr91965132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dantE · http://videodrome.freeblog.hu/ 2009.02.25. 19:40:34

Most készül egy Dante's Inferno (hehe :)) című játék, és az Universal megszerezte a filmes jogokat, a game előzeteséből kiindulva pedig simán olyan anyagnak tűnik, amihez Snyder igazán ért. Látvány, zene, sok lassítást, harcok, vér... Remélem felkérik, és még jobban, hogy elvállalja, mert bár Del Toro is iszonyat jó lenne, csak hát ő egy évtizedre előre betáblázta magát filmekkel :D

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.02.25. 20:55:28

@dantE: Írtam erről korábban pár sorban.
Del Toro pedig szeretne egy Monte Christo filmet is készíteni, erről ma olvastam, csak tudnám mikor lesz ideje rá.
süti beállítások módosítása