Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Jim Carrey a daloló Sátán

2009.02.27. 17:00 koimbra Szólj hozzá!

A New Line Cinema zöld utat adott a Damn Yankees remake-nek. Az eredeti sztori főhőse egy férfi, aki boldog házasságban él, a szenvedélye pedig a baseball. Kedvenc csapata szénája azonban nem áll jól, ezért egyezséget köt a Sátánnal. Az alku szerint kiváló játékossá válik, így segíteni tud a csapatnak, cserébe viszont a lelke a pokol uráé lesz. Az ördög biztosítékként a Földre küldi Lolát, aki arra vigyáz, hogy Hardy semmiképpen se rúghassa fel a szerződést.

A musical 1955-ben debütált a Broadwayen, 3 évvel később pedig már film is készült belőle. Az új, korhűbb változat forgatókönyvét Lowell Ganz és Babaloo Mandel (Robotok) írják, Craig Zadan és Neil Meron pedig a producerek lesznek, ők korábban már sikeresen remake-elték a Hajlakkot. A producerek a filmet 5 éve már megpróbálták tető alá hozni a Miramaxnál, de miután Harvey Weinstein elhagyta a céget a jogok elévültek. Két évnyi tárgyalás után a jogok a New Line-hoz kerültek. Rendező és női főszereplő még nincs. Jim Carrey lesz a Sátán, Jake Gyllenhaal pedig azt a fickót alakítja, aki alkut köt vele.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr48970165

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása