Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Bruce Willis otthagyta első rendezését

2009.03.01. 13:19 koimbra 1 komment

Bruce Willis tengernyi filmben szerepelt már, rendezőként még nem próbálta ki magát, egészen mostanáig, hiszen ő rendezi a Three Stories About Joan pszicho drámát. Azaz csak dirigálta volna, ugyanis "Willis hirtelen, személyes okokra hivatkozva abbahagyta a munkát és kisétált a forgatásról."

A producerek persze nem hagyták annyiban az ügyet és szerződésszegésért 4 millió dollárra perelték Bruce Willist és cégét, a Willis Brother Films-t. Az alkotásért egyébként Willis 200.000 dollárt vághatott zsebre.

A film története egy fiatal nőről szól, akinek az életében három családi tragédia is történik és emiatt elveszíti a valóságérzetét. A főszereplő Camilla Belle, az apját maga Willis alakította volna, a produkcióban pedig helyet kapott még Owen Wilson és Kieran Culkin is. Érdekesség, hogy az imdb-n egyik színésznél sem láttam kiírva ezt a filmet.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr91973251

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása