Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Keira Knightley sci-fi thrillerben

2009.03.02. 15:36 koimbra Szólj hozzá!

Mark Romanek adaptálja filmre Kazuo Ishiguro regényét, a könyv három diákról szól, akik egy elitiskolában tanulnak, semmi kapcsolatuk nincs a külvilággal. " A regény végéig nem derül fény arra, miért nem lehetnek a tanulók betegek, hol rejtőznek, kik a szüleik, és miért adták be őket ebbe a különös bennlakásos intézetbe, miért nem tarthatnak tárgyakat, és legfőképpen miért biztatják őket alkotásra, és miért ápolgatják, fényesítik kreativitásukat. Az író minden fejezetben leleplez egy rejtélyt, aztán a következőben új rejtéllyel hozakodik elő." (A könyvről itt olvashatsz bővebben.)

Mark Romanek (Sötétkamra) dirigálhatja le a sci-fi thrillert, a főszereplők pedig Keira Knightley (Vágy és vezeklés), Carey Mulligan (An Education) és Andrew Garfield (Boy A)  lesznek. A forgatás áprilisban indul.

Romanek a zene világában kezdte, ő készítette a Free Your Mind (En Vogue), Are You Gonna Go My Way (Lenny Kravitz), Rain (Madonna), Devil's Haircut (Beck), Scream (Michael és Janet Jackson) klippeket. Tavaly ő ülhetett volna a The Wolf Man rendező székébe, de az ilyenkor szokás alkotói nézekülönbségekre otthagyta a produkciót.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr17975533

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása