Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Barry Sonnenfeld a botránygyáros

2009.03.03. 11:03 koimbra Szólj hozzá!

Barry Sonnenfeldtől olyan szórakoztató filmeket láthattunk, mint az Addams Family, Szóljatok a köpcösnek vagy a Men in Black. A 2006-os rendezése, a Rumlis vakáció nálunk már csak DVD-n jelent meg, azóta útjára indította a Pushing Daisiest (aminek rohadt nagy első részt rittyentett össze), a sorozat 2 évadot és 19 részt élt meg, ezután levették műsorról. Itt lenne az ideje egy új mozifilmnek tehát (esetleg jöhetne MIB III), Sonnenfeld ki is nézte magának a Scandal Makers  (Botránygyárosok) koreai filmet, ebből készít remake-et. A történet egy popénekesről szól, aki egy nap rádöbben, hogy van egy lánya és egy unokája. Sonnenfeld elmondása szerint a film vicces, intelligens és szívmelengető, ezért is akarja ő megcsinálja az angol nyelvű változatot.

A rendező jelenleg keresi azt a stúdiót és producert, aki segítene neki abban, hogy megvalósíthassa tervét.

A Scandal Makers-t egy kezdő direktor, Hyung-chul Kang hozta tető alá, decemberben mutatták be Koreában, ahol rögtön a box office lista élére ugrott és eleddig 36 millió dollárt termelt az országban.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr30977143

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása