Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Megan Fox marad a képregényeknél

2009.03.04. 19:06 koimbra Szólj hozzá!

Megan Fox a Transformers után ismét képregényfilmben szerepel, méghozzá két produkcióval kapcsolatban is emlegethetjük a nevét. Az egyik a Jonah Hex, amelyhez a forgatókönyvet Mark Neveldine, Brian Taylor (Crank) írták, eredetileg ők is rendezték volna, ám alkotói nézetkülönbségekre hivatkozva otthagyták a produkciót, helyettük Jimmy Hayward fogja levezényelni a filmet. A főszereplő Hex-et Josh Brolin alakítja, míg John Malkovich egy voodooval foglalkozó egyén lesz, aki zombikkal segítené Dél küzdelmét Észak ellen. Fox pedig egy pisztollyal jól bánó szépséget fog játszani, akibe Hex bele fog pistulni.

A másik képregény a Fathom, a főhős Aspen Matthews, akire 10 évesen találtak rá egy hajó fedélzetén, amit már évekkel azelőtt eltűntnek nyilvánítottak. Aspen különleges képességel rendelkezik, képes a víz alatt lélegezni, felnővén a lány tengerbiológus lesz. A képregényben létezik egy víz alatti nálunk technikaliag sokkal fejlettebb világ is, ahol az ott élők teljes békében és harmóniában élnek, mígnem egy víz alatti csoport azt a célt tűzi ki maga elé, hogy eltörli az embereket a föld felszínéről és átveszik az uralmat a víz alatti világban. Aspen lenne a kulcs, ugyanis csak az ő közreműködésével készülne el egy fontos fegyver és az ő segítségével győzhetne ez a bizonyos csapat.
Fox nem igazán jó választás erre a szerepre, mellben nem túl erős és testalkatra is olyan laposnak tűnik. A forgatókönyvet Jordan Mechner írja, aki a Prince of Persia megalkotásában is részt vett és a filmváltozat szkriptjébe is besegített.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr25981600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása