Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Vissza a tévébe

2009.03.04. 14:00 koimbra 1 komment

Sokan a pokolra kívánják, a tinik viszont egyszerűen imádják a High School Musicalt. Az első két rész még a tévében futott, ahol hatalmas nézettséget produkált, a nagy sikerre való tekintettél a harmadik felvonást már a mozikba küldték. A Disney korábban már bejelentette, hogy folytatni fogja a franchise-t, a forgatás az év második felében kezdődik, a bemutató pedig 2010-ben lesz, ezt nem tolják be a filmszínházakba, a filmet a tévében adják majd le. A forgatókönyvet az előző három rész írója Peter Barsocchini  készíti. Állítólag már nem fog visszatérni a megszokott szereplőgárda, új arcokat lehet majd látni.

A High School Musical első részét közül 100 országban vetítették, összesen 290 millióan látták, 2006 No1 soundtrack-je volt. A második rész premierjét 18,7 millióan követték figyelemmel, 24 nyelvre fordították le és az össznézettség megütötte a 300 milliót. A film soundtrackje háromszoros platinalemez lett és 2007-ben a legjobban fogyó DVD lett a tévés alkotások közül. A harmadik a mozis  bemutató óta pedig 250 millió ropogós dollárt hagytak ott a nézők a kasszáknál, a film pedig csupán 11 millióba került.

A felnőttebb korosztályból voltak olyan bátor emberek a blogos társadalmon belül, akik bátran elmentek a moziba megtekinteni a High School Musical: Végzősők-et, ahogy várható is volt senki nem méltatta a látottakat.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr56980067

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kaland-Játék-Kockázat · http://kjkk.blog.hu 2009.03.04. 15:11:43

Butitatni kell a fiatalokat. :))) De mi értelme van új arcokkal forgatni egy filmez azonos cimmel? Ha eltelne 20-30 év még megérteném, de igy? Olyan egy, mint az Amerika Pite 4.
süti beállítások módosítása