Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Személyzet: vérfarkasok

2009.03.05. 17:40 koimbra 1 komment

Chris Columbus cége, az 1942 Entertainment megszerezte a Welcome to Hoxford megfilmesítési jogait. A sztori szerint egy pszichológus meglátogatja a börtönben a betegeket, majd rádöbben arra, hogy a személyzet vérfarkasokból áll, akik a benntalkókra vadásznak. A pszichológusnak össze kell fognia a betegekkel, hogy legyőzzék a teremtményeket. Columbus producerként vesz részt majd a produkcióban.

A képregényt Ben Templesmith készítette a képregényt, az ő nevéhez fűződik a 30 Days of Night horrorképregénysorozat is, amelyből szintén filmet is készítettek és 2007-ben be is mutatták (hozzánk még nem érkezett el).

Columbus jelenleg 3 film rendezésében is érdekelt, idén mutatják be az I Love You, Beth Cooper vígjátékor, amelynek főszereplője a Hősők pompomlánya, Hayden Panettiere. Jövőre pedig érkezik a Percy Jackson fantasy-vígjáték és a Ripley's Beleieve It or Not Jim Carrey-vel.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr10983641

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kompi · http://filmtrailer.hu 2009.03.05. 19:29:45

A 30 days jó film volt, nagyon el voltak kapva benne a vámpírok. Várós ez is.
süti beállítások módosítása