Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Mongol rendezője Hollywoodban

2009.03.06. 10:34 koimbra 1 komment

Zack Snyder 2004-ben robbant be a mozibka a Holtak hajnala remake-jével, amit Cannes-ban Arany Kamera díjra jelöltek. A horror sikeres lett, Snydernek nem kellett visszamenni a reklámszakmába, a következő alkotása, a 300 pedig hatalmas siker lett, ezek után rábízták a Watchmen képregény megfilemsítését is. Ettől is nagy bevételi mutatókat várnak, Snyder pedig nem unatkozik, egyszerre három filmtervvel állt elő.

Októbertől forog a Sucker Punch, majd az ő ötlete alapján készül az Army of Dead és Ray Bradbury novelláskötetéből, a The Illustrated Mant is megfilmesíti, ezen felül még egy Guardians of Ga'Hoole című animációs filmet is betervezett, korábban pedig még a 300 folytatása is szóba jött. Valószínű, hogy ezek többségének a rendezési jogát lepasszolja majd a későbbiek folyamán valaki másnak, ahogy a The Last Photograph esetében is tette.

A The Last Photograph két férfiról szól, akik egy fotó miatt utaznak a háború dúlta Afganisztánba. A forgatókönyvet Snyder ötletéből Kurt Johnstad írta. Ma pedig kiderült, hogy ki is ülhet a rendezői székbe. Sergei Bodrov a Mongol direktora készítheti el a filmet.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr53984896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Armida · http://armida.freeblog.hu/ 2009.03.06. 10:51:39

300, ahhh...:D
Ügyes fickó ez a Zack.
süti beállítások módosítása