Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Halálos remake

2009.03.07. 12:13 koimbra 2 komment

Január végén írtam róla, hogy Hollywoodban újraforgatják a Halálos temetést, a főszereplő pedig Chris Rock lesz. Nos úgy néz ki a helyzet, hogy a célcsoport a négerek lesznek, mivel Tracy Morgan (Superhero Movie) és Martin Lawrence (Bad Boys) csatlakozott a szereplők listájához.

Nem úgy ismerjük Rock-ot, hogy csak úgy álljon a filmben némán, ugyanez vonatkozik Lawrencre is (tőle sem láthattunk már jó filmet évek óta), vajon két dudás megfér majd egy csárdában? Félek tőle, hogy egymás szavába vágva szövegelik szét a produkciót. A rendezést Neil LaBute (Kínzó közelség) vállalta el.

Az eredeti film tartalma: Mikor Daniel (Matthew Macfadyen) és Robert (Rupert Graves) édesapja meghal, az egész elhidegült család összegyűlik, hogy elbúcsúztassák az elhunytat. A család tagjai mellett azonban feltűnik egy idegen férfi is, aki készpénz fejében hajlandó hallgatni egy a megboldogult apával kapcsolatos szörnyű titokról. A két testvér a botrány elkerülése érdekében hajlandó együttműködni a zsarolóval, ám miközben megpróbálják a rejtélyt továbbra is titokban tartani, a temetés lassan, de biztosan káosszá válik.

Címkék: remake szereposztás miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr61987121

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sjbee 2009.03.07. 20:08:08

Tuti bukta, -látatlanban- is teljes joggal

RyuK 2009.03.08. 09:49:35

Ezt most miért? Teljesen jó volt az eredeti.
süti beállítások módosítása