Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Folytatódik John Woo klasszikusa

2009.03.09. 10:31 koimbra Szólj hozzá!

John Woo produkciós cége, a Lion Rock Entertainment elkészíti az 1992-ben bemutatott klasszikus akciófilmnek, a Fegyverek istenének a folytatását. Az írók, Jeremy Passmore (Special) és Andre Fabrizio (John Carpenter rendezésében készülő The Prince horrorját jegyzi) a 2007-ben kiadott Strangehold számítógépes játékból hozzák össze a forgatókönyvet, amely egyébként is egy hivatalos folytatása volt a Woo alkotásának.

A Fegyverek istene az Entertainment Weekly összeállításában a 18. helyen áll minden idők kult filmjei között és a 9. legjobb akciófilm a listán. Az Empire Magazine szerint sokkal izgalmasabb, mint egy tucat Die Hard és a főszereplő karakter, Tequila a 33. helyen foglalja el legnagyobb mozis figurák között.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr94990892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása