Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Jön a Taken 2

2009.03.12. 12:37 koimbra 3 komment

Luc Besson-t szerintem nem csak én látnám szívesebben a kamera mögött, hiszen általában jó filmeket tett le asztalra, míg forgatókönyvíróként csak néha sikerül nézhető alkotást produkálnia, ennek ellenére a siker nem kerüli el őt. Jelenleg az Arthur és a villangók folytatásán dolgozik, a Szállító 3 pedig már a 100 milliós közelében jár, már régen lehagyta az előző részeket bevétel terén, valószínűleg ennek is jön majd a következő felvonása.

 

Besson szeret a nála bevált emberekkel dolgozni, Robert Mark Kamennel eddig három filmet hoztak össze (Az ötödik elem, A szállító, Elrabolva). Kamen pedig így áradozott Bessonról nemrég: A világ egyik legnagyobb filmkészítőjével dolgozhatok, nem kell félnem amiatt, hogy le fog cserélni. Úgy érzem magam, mintha halott lennék és az írók mennyországába kerültem volna, ezen a helyen nem írják újra a forgatókönyveket és mindig megkapod a három csillagos menüdet. Nincs is ennél jobb hely.

 

A duó jelenleg az Elrabolva második részén dolgozik, ami eddig már 192 millió dollárt hozott világszerte. Szintén tervezik a B13- A bűnös negyed amerikai változatát, a francia verziónak pedig hamarosan jön a második része.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr24997725

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kaamir 2009.03.12. 18:07:17

Hát nem is tudom. A Taken nagyon jó volt, de nem sok értelmét látom a folytatásnak. Az a film úgy kerek, ahogy van.

Spawn85 2009.03.12. 20:09:57

Érdekes bennem is valami hasonló fogalmazódott meg, mint kaamir-ban, amikor olvastam ezt a hírt.
A "Taken" tényleg nagyon jó film volt, de hogyan akarják ezt folytatni?

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.03.12. 21:14:17

Legközelebb Neeson Freida Pinto-t menti meg, ha már az Oscaron együtt jöttek színpadra::):)

Egyébként nem biztos, hogy Neeson lesz a főszereplő, szerintem el lehet adni ezt a sztorit más szereplőkkel is, mondjuk meggyőzik Sean Connery-t, hogy most ő legyen egy ex-kommandós:)
süti beállítások módosítása