Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Még több izom

2009.03.12. 18:30 koimbra Szólj hozzá!

Sylvester Stallone úgy gondolta nem szedett még össze elég kemény legényt a The Expendables akciójához, ezért még gyorsan beszerzett egy pár muszklit Steve Austin személyében, aki panktárotként ismert, A halálraítéltben (The Condemned) pedig Vinnie Jones-szal akasztotta össze a bajszát. Az eddigi csapattagok: Jet Li, Jason Statham, Mickey Rourke, Dolph Lundgren, Danny Trejo, Eric Roberts, Forest Whitaker, sőt még Arnold Schwarzenegger is vállal egy cameo szerepet benne.

Szintén leszerződött a filmhez Charisma Carpenter (Buffy) is, ő majd Statham barátnőjét alakítja (remélem elmegy csatázni a fiúkkal). Sandra Bullock neve régóta pletykaszinten forog a produkció kapcsán, nem tudni, hogy végül benne lesz-e vagy mégsem.

A történet szerint egy csapat zsoldos elindul, hogy leszámoljon egy dél-amerikai diktátorral.

Ha Stallone nem cseszi el, akkor a jövő év legnagyobb akciója a The Expendables lesz. Sly helyében én még szólnék Steven Seagalnak és Rutger Hauernek is, talán még Don Johnson is beférne.

Címkék: szereposztás miújság the expendables

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr96998500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása