Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Az új változatban

2009.03.13. 10:21 koimbra 3 komment

1990-ben készült Stephen King művéből az Az horror (A gonosz címen is futott), a filmet a tévében mutatták be (minisorozatként, 2 részes volt), a Warner pedig elhatározta, hogy most itt az idő egy mozifilmre is.

A stúdió felbérelte Dave Kajganich (Kedvencek temetője remake) írót, hogy rettyintsen egy forgatókönyvet King regénye alapján. Az eredeti tartalma: A csatornák mélyéről kapaszkodik fel... Ártatlan gyermekekre vadászik... Pontosan tudja, hogy mitől lesz úrrá rajtunk a jeges rémület, és mindig a nyomunkban van... Valami, az emberi értelmet meghaladó sötét erő övezi Pennywise, a bohóc kedves figuráját, aki harminc évenként felébred álmából, hogy halálra rémissze a kis új angliai város, Derry lakóit. Hét gyereknek azonban sikerül legyőznie a gonoszt, de ő pontosan harminc év múlva visszatér, hogy bosszút álljon. A megmagyarázhatatlan félelem átértelmezi a valóságot, és életre kelti hetük legvadabb rémálmait.

A forgatás kezdetéről vagy a bemutatóról még nincs információ, annyit tudni, hogy a remake cselekménye a jelenben fog játszódni.

Címkék: remake miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr78999625

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tipca 2009.03.13. 16:46:42

Ha ez is olyan baromi gyorsan fog haladni, mint a(z állítólagos) Kedvencek temetője remake, akkor 2027-re talán már lesz szereposztás is. :S Már évek óta várom az új Azt, mióta bejelentették, hogy lesz, de úgy néz ki, ennyi idő alatt csak az író kiválasztásáig jutottak el...
Mellesleg a Kedvencek temetőjével még van valami? Utoljára pár éve azt hallottam, hogy talán George Clooneynak lesz hozzá valami köze, de azóta síri csend és hullaszag...

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.03.13. 17:23:56

@Tipca: Azt tudni, hogy 2010-ben jön, ha elkezdődik a forgatás biztos jön majd róla pár szép kép

ThufirHawat 2009.03.13. 21:10:14

Az a baj, hogy Kinget nem lehet megfilmesíteni. Túl részletes, túl alapos, túl lassú. A történetei pedig csak úgy működnek, ha ez sok apró kis mellékszál mind megvan. Elnagyolva, filmen, a meséi gagyik.
Az "It" is egy remek könyv, szenzációs karakterekkel. De a film csapnivaló volt, és a remake sem lesz jobb.
Talán csak a "Remény rabjai" működik filmen az eddigiek közül, bár sokaknak tetszik a "Ragyogás" is.
süti beállítások módosítása