Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Visszatérnek a hivatlanok

2009.03.14. 05:38 koimbra 2 komment

Folytatják a Hivatlanok thriller-horrort, a rendező Bryan Bertino biztos, hogy nem fog visszatérni a második felvonásra, helyette egy francia direktor, Laurent Briet fogja levezényelni a produkciót, legalábbis a Rogue Pictuers őt választotta ki erre a feladta.

Briet eleddig csak egy Little Minx Exquisite Corpse: Rope a Dope rövidfilmet készített és A kör horrornál dolgozott a vizuális effektusokon.

A forgatókönyvet Bertino jegyzi, annyit lehet eddig tudni a történetről, hogy egy lakókocsiparkban fog játszódni és a stúdió minél előbb szeretné, ha elkészülne a film. Az első rész 9 millióba került és 81 millió dollárt hozott világszerte. Nekem nem tetszett, a szereplőknek nem lehetett drukkolni és nem is volt izgalmas.
 

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr341001034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rorschach · http://lowfast.blog.hu 2009.03.14. 13:13:45

D kategóriás film volt. Tipikus jelenet: egymással beszélgettek a főszereplők, majd kinéztek az ablakon, és ott állt egy ilyen maszkos ember. Ijedten összenéztek, majd megint ki az ablakon, és akkor már nem volt ott senki.
Szóval volt kb. 0.5 másodperce a gyilkosnak, hogy befusson a fák közé, és ott elbújjon.

sjbee 2009.03.14. 18:31:51

1x meg lehetett nézni, de semmi extra
süti beállítások módosítása