Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A bosszú trilógia rendezője vámpírfilmet készít

2009.03.16. 15:42 koimbra 5 komment

A sokak szerint zseniális Bosszú-trilógia után Park Chan-wook idén új filmmel jelentkezik, ami egy vámpír thriller lesz és Koreában áprilisban mutatják be (nálunk pedig majd egyszer valamikor). A főszereplők Song Kong-ho és Shin Ha-kyun, ők már dolgoztak együtt a direktorral. A rendező azt mondta, hogy a film nem a szokásos vérszívó történet lesz, hanem inkább love story, a szenvedélyről szól majd és láthatunk benne majd egy szerelmi háromszöget is.

 

Park Chan-wook alkotásaira egyébként rákattantak Hollywoodban is és várható, hogy remake lesz belőlük. Az amcsi Oldboy főszereplője Will Smith lesz, Steven Spielberg is érintett a dologban. Smith elmondása szerint a film nem feldolgozás lesz, ők az eredeti képregényt veszik majd alapul. A bosszú asszonya remake-kel kapcsolatban egy éve még Charlize Theron nevét emlegették.

Címkék: trailer thirst

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr561005618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ChrisDry · http://www.chrisdry.com/ 2009.03.16. 17:13:28

Annyira nem estem hasra tőle, de meg fogom nézni. A bosszú-trilógia feldolgozása képregényből is siker lesz, mert jó az alap, de az eredetit soha sem lehet felülmúlni, az ugyanis korszakosan jó film (Oldboy).

Armida · http://armida.freeblog.hu/ 2009.03.16. 21:22:04

Mihelyt fent lesz valahol, már röpülök is rá! Teljesen kész vagyok ettől a klasszikus zenétől, ami a PCW filmekben van. :)

A bosszú trilógia feldolgozásoknak nem örülök, de lehet hogy megnézem majd őket egyszer, alkalomadtán (csak picit félek, mert ha rosszabb lesz mint az eredeti, akkor elcsetszem rá pár órát, ha jobb lesz- amit kizártnak tartok- akkor meg idegeskedni fogok, hogy ez hogy történhetett meg.

Charlize Theron még csak-csak jó választás, de Will? Nekem túl vicces az ő arcberendezése, nem hiszem hogy jó választás Oldboynak.

Thom Yerk 2009.03.17. 23:54:08

a bosszú trilógia után azért még volt egy 'im a cyborg but thats ok' is :)

TREX · http://polarmacko.blog.hu 2009.04.03. 01:03:59

Ezeket is tönkre akarják vágni, mint a Szigorúan piszkos ügyeket (Wu jian dao)? Nem kell remake! :o/
süti beállítások módosítása