Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Máris kitűzték a Transformers 3 bemutatóját

2009.03.17. 10:59 koimbra Szólj hozzá!

A Paramount és a DreamWorks hivatalosan is bejelentette, hogy a Transformers 3-at biztosan el fogják készíteni és már a bemutató dátumát is kitűzték 2011. július elsejére. Arról még nem esett szó, hogy Michael Bay (a rendező) vagy Shia LaBeouf és Megan Fox (az élő szereplők) visszatérnek-e, bár valószínűleg nem lesz változás a felállásban, no meg Bay anno így nyilatkozott: "A Transformers lesz az én Gyűrűk urám".

Tehát két év múlva ismét eljönnek a robotok, Bay ha e közben új filmet akarna csinálni, akkor igencsak gyorsan le kellene zavarnia, mivel jövőre neki kellene állnia a forgatásnak. 2011 júliusában két produkcióval is szembe kell néznie Optimusnak és csapatának, 15.-én mutatják be a Harry Potter és a Halál ereklyéit (1. rész), 22.-én pedig Amerika kapitány robban be a mozikba.

A Transformers három nyilván csak akkor készül el, ha nem bukik nagyot, márpedig miért is tenne ilyet, hiszen az első rész Amerikában 319 millió dollárt hozott (nemzetközileg pedig még plusz 389 milliót). A másodikat július 24.-én mutatják be Amerikában (nálunk egy nappal később), a teaser itt látható.

Update: Bay azt mondta a stúdiónak, ne olyan gyorsan, 2011-re biztos nem készülne el a film, 2012 nyara lenne a megfelelő.

Címkék: transformers miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr851007182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása