Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A mesében elhangzott dal a filmben is benne lesz

2009.03.18. 17:15 koimbra 2 komment

Michael Bay még az első film forgatása  előtt úgy nyilatkozott, hogy megpróbál minél jobban hű maradni, a régebbi mesékben átalakuláskor hallható hangot is beletette a produkcióba és még az Optimus Prime hangját adó Peter Cullent (a sorozatban is sikerült beszervezni a filmet.

Anno szülinapomra megkaptam a Transformers: The Movie rajzfilmet, ebben aztán csak úgy nyüzsögtek az átalakulni tudó robotok és nem utolsó sorban benne voltak a Dinobotok is. A mesében elhangzott egy dal, a Touch, melyet Stan Bush adott elő, a Transformers folytatásában ez ismét elhangzik, méghozzá Bush előadásában, aki azt ígérte ez az eredeti "keményebb változata" (killer version) lesz. Az original dal alább megtekinthető, meghallgatható

Címkék: klipp transformers

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr471010149

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ErEr 2009.03.19. 11:49:25

Mese? Akkor a filmverzió is "mese". Maradjunk az eredeti egész estés rajzfilm változatnál. Mindenesetre a hír fantasztikus, imádom az eredeti rajzfilm soundtrack-jét és benne ez és a "The Dare" a legjobbak.

Itt van a szám debütje az eredeti rajzfilmből, mikor Optimus "zúz" egy picit:
www.youtube.com/watch?v=jkYuK3AKrxc

Itt pedig a végkifejlettben hangzik fel:
www.youtube.com/watch?v=yPBrxQy8cQc
süti beállítások módosítása