Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Heti néznivaló

2009.03.19. 19:08 koimbra 2 komment

Ma hat új film érkezett a magyar mozikba, lássuk mik is ezek.

Elrabolva (Taken): Egy volt ügynök lányát elrabolják, ez pedig végzetes hibának bizonyul az elkövetők részéről. A tavalyi év legjobb akciófilmje hozzánk is elérkezett, aki még nem látta annak uzsgyi a mozikba.
Iromány

Spirit-A sikító város (The Spirit): Frank Miller Sin City-szerű látványvilágú alkotása. Danny Colt rendőrt meggyilkolják, de feltámad és szembeszáll Central City bűnözőivel.
Nagyot bukott a film, a többség lehúzta, engem érdekelne, csak nem adják a környéken, de meg fogom nézni (előbb vagy utóbb).
előzetes
TV Spotok

Tintaszív (Inkheart): Mortimer (Brendan Fraser) ha hangosan olvas egy könyvet, akkor annak szereplői megelevenednek. A gond az, hogy egy gonosz is erre a világra szabadul, akit el kell pusztítani.
A tavalyi két fantasy-jelleggű film után Frasernek ez nem jött össze, Amerikában eddig az év buktái között van.
Előzetes

Kétely (Doubt): Egy papot (Philip Seymour Hoffman) megvádolnak azzal, hogy molesztált egy fekete tanulót.
Szerintem igen jól sikerült alkotás, pedig én nem is kedvelem általában az ilyen egy helyszínen játszódó 2-3 szereplős filmeket. Holnap, holnapután valami iromány is kikerült róla a blogra.
Előzetes

Apaföld:
magyar film. Frissen szabadul a börtönből az apa, vesz némi földet és szőlőt szeretne termeszteni, elhatározza, hogy át fog adni valami értékrendszert a fiának.

Vak szerelmek (Blind Loves): szlovák dokumentumfilm, a vakok világát mutatják be.

Címkék: néznivaló

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr721012557

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gibson44 · http://nagyfonok.blog.hu/ 2009.03.19. 19:16:24

Ezek közül a Spirit hoz igazán lázba.Nagyon kíváncsi vagyok rá.Talán még az Elrabolva és az Apaföld az ami nálam nézős.Az Elrabolva-ról sok jót hallottam, míg utóbbi magyar film, azokat meg szeressük. :)

Spawn85 2009.03.19. 21:13:36

A "Spirit"-re én is kíváncsi vagyok, de nálunk sem játszák még.

A "Taken"-t már láttam, nagyon jó volt. Liam Neeson nagyot játszott.

Ez az "Inkheart" is érdekesnek tűnik így a tartalom alapján.
süti beállítások módosítása