Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Tudom mit tettél tavaly

2009.03.19. 21:37 koimbra 2 komment

Cassidy (Briana Evigan), Jessica (Leah Pipes), Claire (Jamie Chung), Ellie (Rumer Willis -Bruce Willis lánya) and Megan (Audrina Patridge) egy diákszövetség tagjai egy házibuliban egy srácot szeretnék megtréfálni, azonban a csínytevés rosszul sül el, Megan elhalálozik. Az esetről senkinek nem szólnak, ám titkuk veszélybe kerül, feltűnik valaki, aki megkeseríti az életüket.

A Sorority Row nem szolgál semmi különleges dologgal (bár van akinek már a csajok látványa is elég), az előzetes és a történet nagyban hasonlít a Tudom mit tettél tavaly nyáron horrorra.

 

 
Címkék: trailer képben

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr411012887

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

consigliere 2009.05.14. 22:13:26

egy vasárnapi másnapos filmnek pont jó lesz.. ez a rumors csaj se nem szép se nem tehetséges, remélem bruce nem olvassa a blogod!
süti beállítások módosítása