Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Disney a Narnia után egy másik alternatív világot mutat be

2009.03.24. 11:31 koimbra Szólj hozzá!

A Disney kihátrált a Narnia mögül, de úgy gondolták nekik akkor is kellene egy fantasy franchise, ezért a stúdió Robert Zemeckis ImageMovers cégével közösen megpróbálja tető alá hozni Charlie Fletcher fiataloknak szóló könyvsorozatát, a The Stoneheart Trilogy-t. A főhőse egy 12 éves londoni srác, aki egy rejtett, alternatív világba kerül, ahol a szobrok életre kelnek, ezek viselkedése hasonlít a megalkotóikra. A gyerek feltűnése felborítja az egyensúlyt a rossz és a jó között, ezért egy árva lány, egy első világháborús katonaszobor segítségével megpróbálja helyrehozni a dolgokat, miközben seregnyi lénnyel hozza össze a sors (szfinx, gargoyle).

Robert Zemeckis mostanában a CGI és a motion capture bolondja, szóval elképzelhető, hogy a Polar Expressz és a Beowulf filmekhez hasonló művet láthatunk majd a végén. Jelenleg még nincs rendezője a The Stoneheart Trilogy-nak, Zemeckis jelenleg a Karácsonyi énekkel van elfoglalva, ha ezt befejezi és még akkor sem lesz direktora a filmnek, akkor szerintem elképzelhető, hogy ő maga készíti el a produkciót.

Az első könyv a trilógiából egyébként 2006-ban jelent meg, akkor Neil Gaiman munkájához hasonlították a regényt. A harmadik rész a jövő hónapban érkezik a könyvespolcokra.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr971022060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása