Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Dr. House regénye a mozikban

2009.03.24. 14:15 koimbra 3 komment

Ha azt mondom Hugh Laurie, akkor mindenkinek az örökké borostás, mogorva, bottal járó-kelő Dr. House jut eszébe. Ő ezzel a szereppel futott be, de azért a filmvásznon is feltűnt már párszor, például a Stuart Little, kisegérben (bár ott inkább a kis rágcsáló volt a rivaldafényben) vagy Az utca királyaiban (ott pedig Keanu Reeves durvult), legközelebb pedig hangját adja a Szörnyek az űrlények ellen animációs filmhez.

A színész regénye 1996-ban jelent meg, hozzánk csak akkor érkezett meg mikor a Dr. House széria eléggé sikeres lett, a könyv borítóján a doki leszőrösödött arca látható, egy könyvesboltban dolgozó ismerősöm szerint a művet úgy vitték, mint a cukrot. Anyum is megvette, ő úgy fogalmazott, hogy beleolvasott, de nem fogta meg és habár neki akar látni, mégis mindig más regénybe kezd bele helyette.

A könyv megfilmesítése már egy ideje lebeg a levegőben, de csak nem akar elkészülni, az alábbi rövid interjúrészletben Laurie úgy fogalmaz, hogy természetesen van remény arra, hogy elkészüljön.

 

A regényről a konyvesblogon olvashatsz bővebben.

Címkék: miújság könyvből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr521022400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alex Mahone 2009.03.24. 20:44:06

Uhh, akkor várom :D
Közeli ismerősöm elolvasta, és azt mondta, olyan egysorosok vannak benne, hogy dőlni lehet a röhögéstől. Bár nem tudom, hogy a gondolatokat hogy fogják vászonra vinni, inkább Laurie narráljon, még mindig jobb gettómegoldás, minthogy a könyv felét kihagyják a'la Harry Potter...

Grafithuszar 2009.03.24. 22:28:22

Jaja. Én elolvastam és alig lehetett letenni. Bár teljesen más karaktert alakít benen, de látni hogya Dr House-os ironia a vérében van Laurie-nak, Olyan dumák, beszólások vannak benne, hogy étnyleg a földet csapkodot a röhögéstől....

icevox 2009.03.25. 20:24:53

Nem tudom hányan látták a Fekete vipera részeiben játszani de amit ott alakít se kispályás! Nekem nagyon bejön bár a dr House új évada nem indul valami meggyőzően.
süti beállítások módosítása