Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Diaz és Cruise romantikáznak

2009.03.26. 11:48 koimbra Szólj hozzá!

Tavaly még Chris Tucker és Eva Mendes keringett egy mai napig is címtelen romantikus vígjátékkal kapcsolatban, a rendező pedig Tom Dey (Új csapás) lett volna. Azóta sok víz lefolyt a Mississippin, a produkcióval szóba hozható nevek is csendesen eltűntek valamerre. Helyük azonban nem hűlt sokáig, a rendezői széket James Mangold (3:10 Yuma) melegítheti, a kamera előtt pedig Tom Cruise és Cameron Diaz csókolózhat hevesen. Ők ketten korábban már a Vanília égboltban is együtt játszottak.

 

A történet egy olyan nőről szól, akinek nincs szerencséje a férfiakkal, aztán egy vakrandin összehozza a sors egy jóképű, titokzatos fickóval és úgy érzi ő lesz az igazi.

 

A forgatókönyvet eredetileg Patrick O'Neill írta, majd Frank és Dana Fox írt egy stúdiónak is jobban tetszó változatot (a páros írta az Amíg a jackpot el nem választ vígjátékot is, amiben Diaz volt a főszereplő). Scott Frank most azon fáradozik, hogy jobbá tegye a leírtakat.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr791026687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása