Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Jézus él és amerikai

2009.03.26. 10:37 koimbra Szólj hozzá!

Mark Millar nagyon szerette volna, ha megvalósul az Superman ötlete (erről itt olvashatsz), de a kryptoni fickó körül annyi kavarás van, hogy inkább hagyta a fenébe az egészet. Összefogott Matthew Vaughn rendezővel és közösen tervezik vászonra vinni Millar képregényét, az American Jesus-t. Vaughn független pénzből tervezi megvalósítani a filmet, a nyáron pedig hozzá is látni a forgatáshoz.

A képregény főhőse egy 12 éves srác, aki felfedezi, hogy ő a visszatért Jézus Krisztus. A vizet borrá tudja változtatni, a sántákat meg tudja gyógyítani, stb.  Millar gyakorlatilag Jézus életét mesélte el a mai modern időbe helyezve.

Vaughn jelenleg a Kick-Ass képregényfilm (Millar műve volt ez is) utómunkálatain dolgozik, a Thor néhány hónapja még az ö kezében volt, de a Marvel nem volt vele elégedett, mivel a stúdiónak más elképzelései voltak, így a rendező a Kick-Ass után nyugodtan belevághat az American Jesusba.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr591026556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása