Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Megelevenedik a görög mitológia

2009.03.26. 11:18 koimbra 1 komment

Chris Columbus jelenleg az I Love You, Beth Cooper vígjáték simítgatásával van elfoglalva, majd gyorsan lezavarja a Ripley's Believe It or Not! filmet is, aztán belevág a Percy Jackson fantasy produkcióba is, amelynek alapja Rick Riordan A villámtolvaj regénye.

Percy Jackson egy 12 éves srác, akit egy minótaurusz bekerget egy nyári táborba. Itt kiderül, hogy a görög istenek nem a mitológiában élnek csak, hanem valóban léteznek. Kiderül az is, hogy Jackson apja nem más, mint Poszeidon, a víz ura. Ezzel egyidőben eltűnik Zeusz villámja is, a gyanúsított pedig a fiú lesz. Jacksonnak 10 napja van arra, hogy meglelje az elveszett villámot, különben háború tör ki a az olümposziak közt.

A villámkereső szerepét Logan Lerman kapta meg, aki nem 12, hanem 17 éves, de ez nem szokott gondot okozni Hollywoodban. A haverját Brandon T. Jackson alakítja, aki a Trópusi viharban Alpa Chinot játszotta. Poszeidon Kevin McKidd lesz, ő korábban szóba jött a Thor képregényfilm kapcsán is.  Zeuszt, a villámok és a görög istenek "főnökét" Sean Bean testesítheti meg, míg Pierce Brosnan pedig a Chiron nevezetű kentaurt alakíthatja. Uma Thurman pedig Medusa bőrébe bújhat bele. Pallasz Athéné megformálására  Melina Kanakerides készülhet.. A stúdió még keresi a megfelelő színészt Árész, Hádész és Persephone szerepére.

A bemutató jövő februárban esedékes.

Címkék: miújság könyvből film percy jackson

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr241026639

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Brüsszeli csipke 2009.03.26. 21:02:21

Hádészra javaslom James Woods-ot, már van benne gyakorlata :)
süti beállítások módosítása