Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Anita Blake a tévébe megy

2009.04.01. 21:18 koimbra 8 komment

Anita Blake nevét a hazai olvasók is ismerhetik, Laurell K. Hamilton regényeit már itthon is kiadták és Blake-nek már több, mint tíz kalandját követhették nyomon az olvasók. A történet szerint a vámpírok és egyéb lények (pl: farkasember, patkányember, vérleopárd)  felfedték magukat az emberek előtt, a társadalom nagy nehezen elfogadta létezésüket és a törvények szerint már tilos bántalmazni vagy megölni őket. Blake a Halottkeltő Rt.-nél dolgozik, természetfeletti szakértő, az ügyfelek leginkább azt kérik tőle, hogy támasszák fel elhunyt ismerősüket, hogy tisztázzanak egy-két kérdést, amely nem volt világos a halál beállta előtt és után. Ezen kívül a hölgyemény segít a rendőrségnek a természetfeletti ügyekben és elkapja a rosszindulatú lényeket. Aztán ahogy halad előre a regénysorozat egyre jobban a a belekerül a lények világába. A sztorikban pedig megtalálható az erotika és erőszak egyaránt. Szerintem a 4-5 könyv után már kevésbé volt élvezhető ez a világ, a 10.-et még azt hiszem nehezen végigolvastam, de aztán már nem követtem a történéseket.

A regények ismertetőjénél ha jól emlékszem az is le volt írva, hogy hamarosan film is készül majd Hamilton művéből. Sok év után úgy áll a helyzet, hogy lesz is ebből valami, habár nem a moziban, hanem a tévé képernyőjén lesz látható a vámpírvadász áldásos tevékenysége.

Glen Morgan az X-Akták és a Végső állomás producere fogja dirigálni a filmet. Lesz miből meríteni, hiszen Hamilton eddig 16 regényt írt az Anita Blake szériában és a Marvel saját képregénysorozatot indított a figurával kapcsolatban.

2010-ben lesz látható a film.

Címkék: miújság könyvből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr491040623

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dike 2009.04.02. 09:31:46

"sztorikban pedig megtalálható az erotika és erőszak egyaránt. "
LOL
Ha a film hű akar lenni a könyvhöz, akkor kb a 3. résztől ebből kőkemény pornó lesz. :-) Kíváncsi vagyok mit hoznak ki belőle, tartok tőle, hogy egy tv film költségvetésével nem lesz valami nagy durranás.

Before · http://azbeszt.blog.hu 2009.04.02. 10:15:11

Ha nem is a harmadik résztől, de úgy a 8-9. táján már több benne a fasz, mint bármi más...

ügyfélszolgálatos 2009.04.02. 10:20:52

Ja átcsúszik horrorpornóba elég gyorsan.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.04.02. 10:21:16

Asszem a negyedik részben fekszik össze a vámpírral, egy világ omlott össze bennem:D Azt hittem milyen kemény csaj ez az Anita Blake erre meg csak összejöttek.Néhány rész után pedig már tényleg több benne a durva szex mint a tényleges vadászat, akció.

Vészmadár · http://foxhole.blog.hu 2009.04.02. 10:41:23

Hát, én is nagyjából a negyedik-ötödik részig bírtam. Onnantól olyan, mintha az írónőnek komoly problémái támadtak volna...:-)
Persze az első-második könyvből lehetne jót is kihozni.

Cinkapanka 2009.04.02. 11:24:29

WoW! Én már nagyon várom! Imádom a könyveit. Viszont egyetértek azzal, h nagyon hamar átmegy majd pornóba a dolog. De akkor is érdekel! :)

endorphyn · http://www.endorphyn.com 2009.04.02. 13:13:42

Reszemrol is nagy a csalodas, mert mar nincs sztori, csak porno. Szegeny ferje az irononek komoly problemakkal kuzdhet, hogy gyakorlatilag egy olyan felesege van, aki konyveiben (egyertelmuen magat rakja bele a szerepbe) folyamatosan arrol fantazial, hogy ki mikor es hogyan esik neki es, hogy mindenki azon csodalkozik, hogy O mennyire csodalatos is... Komoly pszichikai problemak lehetnek Mrs Hammiltonnal a hatterben...

AB-Pipo 2009.05.20. 14:14:44

Sziasztok!Hát a 4.résztől kezdett az egész télleg csak a szexről szólni kicsit gáz h az írónő már nem tud másról írni 10 könyvön keresztül h Anita és partnerei hogyan szexelnek.Talán az Opszidián Pillango az ami kitér ezektől mert abban ott van Edward.Nagyon várom hogy ismét bekerüljön ő is a képbe!!:D
süti beállítások módosítása