Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Egy indiai kaszkadőr Hollywoodban

2009.04.01. 10:48 koimbra 1 komment

A Kambakkht Ishq indiai filmet úgy haraongozták be, hogy ez lesz az első produkció, amelyben Sylvester Stallone és Arnold Schwarzenegger együtt szerepel majd. Nekik mellékszerep jut csupán, Ashkay Kumar és Kareena Kapoor, India két legismertebb színésze alakítja a főszerepet. A történet szerint egy elismert kaszkadőr Hollywoodban megtalálja a szerelmet egy modell képében. Lesz benne sok éneklés, meg táncikálás, ahogy az ilyen filmekben lenni szokott. Stallone fel is tűnik az előzetesben, Schwarzenegger viszont nem látható benne. A produkcióban feltűnik még Denise Richards, Brandon Routh, Holly Valance és Carmen Electra is.

Sly pedig rávette Arnie-t, hogy a The Expendables akciójában is vállaljon el egy rövid jelenetet.

Címkék: trailer

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr421039381

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

inmfc · http://calacitra.blog.hu 2009.04.01. 14:05:25

lehet kövezni, de én azért várom, külön pluszpont Holly Valance miatt:) bár az látszik, hogy rámentek a női vonalra, rendesen:)
süti beállítások módosítása