Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Heti néznivaló

2009.04.02. 11:40 koimbra 3 komment

3 új film érkezett ma a magyar mozikba.

Szörnyek az űrlények ellen (Monsters vs Aliens): Az USÁ-ban pusztítani kezd egy földönkívüli, a kormány pedig az évek alatt összegyűjtött szörnyeket veti be ellene.
A legnagyobb gondom ezze az, hogy a DreamWorks animációs filmjei olykor elég unalmasak (Cápamese, Túl a sövényen), de biztos, hogy el fogok menni rá.
4 perc a filmből
Szinronizált előzetes


Berlin Calling (Berlin Calling): német dráma. Ickarus egy híres DJ, aki egy este a szokott drog helyett egy mérgezőbb anyagot kap, majd a rehab központban kerül.
A főszerepet Paul Kalkbrenner alakítja, aki elismert DJ-ként tevékenykedik.

Együtt (Tillsammans) svéd-dán-olasz dráma-vígjáték.

Személy szerint én a következő alkotásokat megtekintését terveztem be a következő pár napra: a 80-as évek egy darabját, az Életerőt nézem meg újra, régen láttam, úgy rémlik jó film. Az After Dark Horrorfest 7 alkotásából még kettő hátravan és a Spirit-et is szeretném megtekinteni. No meg megpróbálom kihozni a tékából a Repo!A genetikus operát.

Címkék: néznivaló

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr991041578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kompi · http://filmtrailer.hu 2009.04.02. 14:07:56

Jobban jársz, ha a spiritet kihagyod:(

Gibson44 · http://nagyfonok.blog.hu/ 2009.04.02. 14:33:39

Pedig a hónapban lett volna egy kis időm mozizni, de így fellapozva a premiereket semmi érdemleges nem fog menni áprilisban. :/

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.04.02. 20:37:55

@kompi: Mindenképpen meg fogom nézni, mert érdekel. Csak a 24-gyel is le vagyok maradva, ráadásul a Dead Snow után meg kéne nézni megint a Hullajót:)
Az idei After Dark Horrorfest alkotásai viszont ismét kritikán aluliak.
süti beállítások módosítása