Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Mi történne, ha eltűnne az emberi faj?

2009.04.02. 19:04 koimbra 3 komment

Alan Weismen nem fikciós könyvében arról ír, mi történne ha az emberi faj hirtelen kihalna, eltűnne. Bemutatja, hogy a házak miként mennének tönkre, a környezet milyen gyorsan, milyen ütemben regenerálódna, hogyan boldogulna aa nukleáris hulladékkal és szennyezéssel és hogyan tűnnének el az ember által készített dolgok.

A Fox stúdió le is csapott a The World Without Us megfilmesítési jogaira és nagyobb költségvetést szavazott meg az elkészítéséhez. Mark Protosevich írja a forgatókönyvet, aki az emberek eltűnésére tudományos magyarázattal fog szolgálni. A rendezői széket Francis Lawrence foglalhatja el, neki már van tapasztalata a világvégével kapcsolatban, ugyanis ő készítette a Legenda vagyok sci-fi akciót is, ezen a filmen is együtt dolgozott már Proosevich-csel.

A végeredményre kíváncsi vagyok, hiszen nem igazán tudok elképzelni egy olyan filmet, amihez egy stúdió nagyobb összeget költene úgy, hogy nincs benne főszereplő.

Címkék: miújság könyvből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr481042346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nyuszisz 2009.04.02. 19:37:34

Régebben sokat fantáziáltunk erről a barátnőmmel, érdekes elképzelés.
Gondolom digitális film lesz, vagy hogy is nevezzem, a 3-D -s szimuláció lesz az, amire sokat fognak költeni.

lvnte (törölt) · http://lvnte.blogspot.com 2009.04.02. 19:39:55

Bogáti Péter - Az utolsó ember c. könyvét ajánlom olvasásra. Hasonló kérdéssel is foglalkozik, bár itt 1 ember azért marad. :D
süti beállítások módosítása