Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

MIIIB bejelentve

2009.04.02. 12:16 koimbra 3 komment

Rettentően kedveltem a Men in Black - Sötét zsaruk filmet, teljesen jól szórakoztam rajta. A második felvonás már kevésbé volt hangulatos, de azért egynek elment. Azért egy harmadik részt is megnéztem volna, de csak nem jött az évek alatt, de ami késik...

Zajlik a ShoWest éppen, rengeteg előzetest és kisebb-nagyobb hírt sütnek el ezen a rendezvényen, néhány trailer leírását fel is lehet lelni a neten, de a videók még nem kerültek fel sehova. Rory Bruer, a Sony Pictures Entertainment elnöke a ShoWest beszéde alatt megerősítette, hogy lesz Pókember 4 (nem nagy meglepetés), érkezik a Szellemírtók 3 (majd valamikor) és bejelentette a Men in Black harmadik részét is.

Forgatókönyv még nincs, arról sem esett szó, hogy Tommy Lee Jones és Will Smith vissza fog-e térni. Az első kettőt Barry Sonnenfeld dirigálta, róla sem esett szó, ő most szerződött le a The Spellman Files filmhez, amelynek főhőse egy detektív.

Smith jelenleg nem forgat, éppen ráér, Tommy Lee Jones mostanában rászokott a drámákra, úgy érzem az ő meggyőzése kemény dió lesz, sok millió dollárba fog kerülni, hogy elvállalja a szerepet ismét. Jones jelenleg a The Company Men drámát forgatja.

Címkék: miújság sequel

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr271041634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kaland-Játék-Kockázat · http://kjkk.blog.hu 2009.04.02. 13:59:18

Sajnos a második rész egy akkora nagy szar volt. Remélem megemberelik magukat a forgatókönyvirók. :)

_renton 2009.04.02. 20:49:41

Tapsoltam örömömben. Remélem mindenki csatlakozik a régi csapatból.

Spawn85 2009.04.03. 10:59:23

Szerintem, ha komolyan gondolják a MIB harmadik részét, akkor rá tudják venni Tommy Lee Jones-t is. Ahogy mondani szokták: "Van az a pénz..."
süti beállítások módosítása