Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Mostohaapa remake

2009.04.02. 10:43 koimbra Szólj hozzá!

1987-ben mutatták be A mostohaapa horror-thrillert. A film sikeres lett, még két folytatása is született. Hát jóhogy ezt is elérte a végzete és remake formájában támad fel. Michael Harding (Penn Badgley) mikor a katonai suliban hazaérkezik megdöbbenve látja, hogy anyjának (Sela Wars) új barátja akadt, aki már hozzájuk is költözött. Michael egyre gyanakvóbb lesz Davidre (Dylan Walsh), aki rettentő kedves és segítőkész. Az új változatot Nelson McCormick dirigálja, az ő nevéhez fűződik a Szalagavató igen béna horror is.

Az eredeti film tartalma: A fiatal és igen vonzó özvegy úgy véli, bájos tinédzser lányának szüksége van az apai szigorra, és mostohaapát hoz a házhoz. Ám "Rettegett" Jerry nem olyan apa, akiről a lánykák álmodoznak: igen szilárd elképzelései vannak az ideális családról és nekilát, hogy az új famíliát ennek megfelelően "átszabja"...(kritikustomeg)

Címkék: remake poszter the stepfather

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr61041407

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása