Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Gettó milliomos sztárja huszonnégyórázik

2009.04.05. 12:54 koimbra 2 komment

Javában pörög a 24 hetedik évada, ami mellett a hatodik szezon konkrétan elbújhat és az ötödik idényt is simán veri. A következő évad is be van tervezve, a Fox Television máris bejelentette, hogy a Gettó milliomos játékvezetőjét, Anil Kapoort sikerült megnyerni a sorozathoz, ő már alá is írta a szerződést. Kapoor egy közel-keleti vezetőt fog alakítani, aki Amerikába érkezik a béketárgyalásokra.

Kapoor mögött 3 évtizedes bollywoodi meló áll, több, mint 100 filmben játszott, az egyik legismertebb színésznek számít Indiában, az imdb szerint 12 díjat nyert és további hétre jelölték.

A Gettó milliomos másik két főszereplőjét is megtalálták ismert rendezők, Dev Patel a The Last Airbender fantasyben fog feltűnni jövőre, ezt M. Night Shyamalan fogja dirigálni, míg Freida Pinto legközelebb egy Woody Allen alkotásban fog játszani.

Címkék: sorozat miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr501047379

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gibson44 · http://nagyfonok.blog.hu/ 2009.04.05. 13:46:32

Hát igen, megéri Danny Boyle-val dolgozni. :)

nyuszisz 2009.04.05. 20:39:12

Őt nagyon utáltam a filmben, de csak mert olyan hitelesen adta elő az ellenszenves játékvezetőt :)
süti beállítások módosítása